Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
Hozzávalók :6-7 dl tej, 4-5 evőkanál liszt, cukor ízlés szerint, citromsárga ételfesték, 2 cs. vaníliás cukor, 1 kocka margarin.
Készítése:A tejet felforraljuk beletesszük a lisztet és sűrű krémmé főzzük. Még forrón beletesszük a cukrot és a vaníliás cukrot. Ha szeretnénk hogy, sárga legyen akkor hozzákeverjük a színezéket is. Ha a krém kihűlt akkor hozzáadjuk a habosra kevert margarinhoz. A krémmel bekenjük a piskótalapokat, a tortát kívülről is bevonjuk.
A tészta lehet sima piskóta ,de én az ünnepi torta tésztáját sütöttem meg és tettem bele zöld színű színezéket.Egyébként az eredeti recept szerint 10 dkg margarint elkeverünk 25 dkg darált keksszel és a tortaformába nyomkodjuk.Mindenféleképpen finom! hozzávalók:4 levél zselatin(18 g zselépor), 40 dkg túró, 2,5 dl tejszín, 15 dkg porcukor, 2db lime (leve és héja)+lime a díszítéshez. elkészítése:A zselatint a lime levében kislángon felolvasztjuk. A túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a cukor felét és a lime reszelt héját.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu