Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
Hozzávalók :6-7 dl tej, 4-5 evőkanál liszt, cukor ízlés szerint, citromsárga ételfesték, 2 cs. vaníliás cukor, 1 kocka margarin.
Készítése:A tejet felforraljuk beletesszük a lisztet és sűrű krémmé főzzük. Még forrón beletesszük a cukrot és a vaníliás cukrot. Ha szeretnénk hogy, sárga legyen akkor hozzákeverjük a színezéket is. Ha a krém kihűlt akkor hozzáadjuk a habosra kevert margarinhoz. A krémmel bekenjük a piskótalapokat, a tortát kívülről is bevonjuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu