Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tészta lehet sima piskóta ,de én az ünnepi torta tésztáját sütöttem meg és tettem bele zöld színű színezéket.Egyébként az eredeti recept szerint 10 dkg margarint elkeverünk 25 dkg darált keksszel és a tortaformába nyomkodjuk.Mindenféleképpen finom! hozzávalók:4 levél zselatin(18 g zselépor), 40 dkg túró, 2,5 dl tejszín, 15 dkg porcukor, 2db lime (leve és héja)+lime a díszítéshez. elkészítése:A zselatint a lime levében kislángon felolvasztjuk. A túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a cukor felét és a lime reszelt héját. A limés zselatint hozzáadjuk a túróhoz és a cukorhoz. Összekeverjük , majd hozzáadjuk a maradék cukrot és a felvert tejszínt. Alaposan elkeverjük végül a tortaformába tesszük. Ha piskótával csináljuk akkor is biztosabb ha tortaformát használunk. Majd 2 órára betesszük a hűtőbe, hogy megszilárduljon. Ha kész akkor kiszedjük a formából és limekarikákkal díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!