Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Élő szépségek és ehető finomságok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Élő szépségek és ehető finomságok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:30 dkg porcukor, 3 evőkanál liszt, 0,5 dl tej, 10 dkg margarin. Készítése:Kis lángon karamellizáljuk a cukrot. Hozzáadjuk a meleg tejet, majd a 3 evőkanál lisztet, majd a masszát simára keverjük. Ha kihűlt akkor hozzáadjuk a habosra kevert margarint. Tipp:Ha a krém kevésnek bizonyulna akkor főzzünk meg 1 csomag vaníliás pudingport 4 dl tejben és ha kihűlt ezt is keverjük hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!